Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا از پایگاه خبری ایتالیا 24،«کلودیو دسکالزی» مدیرعامل شرکت نفتی انی ایتالیا، با ابراز خرسندی از حضور شرکت فرانسوی توتال در ایران گفت: ما مدت 15 سال تنها شرکت خارجی فعال در بازار نفت ایران بودیم و هنوز در آنجا حضور داریم اما برای اینکه نخستین شرکت حاضر در این کشور اسلامی باشیم، رقابت نمی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شرکت انی یک ماه و نیم گذشته موافقتنامه ای با شرکت ملی نفت ایران برای توسعه میادین نفتی (دارخوین) و گازی (کیش) منعقد کرد.

**وزیر نفت کویت: کاهش بیشتر تولید نفت امکان پذیر است
به گزارش رویترز، «عصام المرزوق» وزیر نفت کویت اعلام کرد: میزان پایبندی تولیدکنندگان عضو و غیرعضو سازمان اوپک به توافق جهانی کاهش تولید مطلوب بوده و تشدید میزان کاهش امکان پذیر است.
وی گفت: همه گزینه ها باز است و هر تصمیمی ممکن است گرفته شود.

**افزایش 19 درصدی تولید گازپروم
به گزارش اسپوتنیک، شرکت گازپرم روسیه اعلام کرد: از آغاز سال2017 میلادی تا 15 جولای همین سال، 248 میلیارد و 800 میلیون متر مکعب گاز تولید کرده که نسبت به سال گذشته در همین مقطع 18.8 (39 میلیارد و 300 میلیون) درصد رشد داشته است.
رئیس هیات مدیره گازپروم پیش تر در ماه ژوئن اعلام کرده بود که این شرکت در سال 2017 بیش از 450 میلیارد متر مکعب گاز طبیعی تولید خواهد کرد.

**روسیه مقام نخست عرضه گاز به اروپا را حفظ کرد
به گزارش اسپوتنیک، کمیسیون اتحادیه اروپا اعلام کرد: سهم صادرات گاز روسیه به این اتحادیه در سه ماه نخست سال جاری میلادی، با 2 درصد افزایش در مقایسه با سال 2016، به 41 درصد رسید و این کشور توانست عنوان بزرگترین تامین کننده گاز به این بلوک را به همچنان حفظ کند.
مجموع صادرات گاز روسیه در نیمه نخست سال جاری میلادی، در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته با 18 درصد افزایش، نزدیک به رقم رکورد سه ماه آخر سال 2016 میلادی رسید.
نروژ هم در این مقطع با کسب 35 درصد از سهم بازار در اروپا در جایگاه دوم بعد از روسیه قرار گرفته است.

**تحویل نخستین محموله گاز طبیعی مایع مالزی به تایلند
به گزارش رویترز، شرکت دولتی پتروناس مالزی از تحویل نخستین محموله ال ان جی این شرکت به شرکت دولتی پی تی تی تایلند خبر داد.
پتروناس به موجب قراردادی در ماه دسامبر متعهد شد به مدت 15 سال، هر سال تا یک میلیون و 200 هزار تن ال ان جی به شرکت پی تی تی تحویل دهد.

**شرکت شلمبرژه از افزایش فعالیت در بازار جهانی نفت خبر داد
به گزارش رویترز، شرکت آمریکایی ارائه کننده خدمات حفاری «شلمبرژه» اعلام کرد: با توجه به افزایش قیمت جهانی نفت نسبت به سال 2016 میلادی، قصد دارد اوایل سه ماه سوم 2017 میلادی با تمام ظرفیت فعالیت تاسیسات حفاری نفت خود را در آمریکای شمالی ازسرگیرد.
«پاول کیبسگارد» مدیر عامل شلمبرژه ازسرگیری فعالیت در بازارهای خارجی را بسیار غافلگیر کننده خواند و گفت: درآمد داخلی این شرکت در سه ماه دوم سال جاری میلادی 18 درصد افزایش و درآمدهای بین المللی آن چهار درصد رشد نشان داده است.
برای آگاهی از آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان با کانال اقتصادی ایرنا در تلگرام همراه شوید:
IRNAeco@
https://t.me/irnaeco
اقتصام **1070** خبرنگار: فریبا بابائی **انتشار:مرضیه فاتحی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۲۶۱۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسلط چین بر بازار فناوری‌های پاک/ نگرانی‌های اروپا و آمریکا از انحصار بازار

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از یورونیوز، سازمان بین المللی انرژی (IEA) که سرعت تولید فناوری‌های پاک را ارزیابی می‌کند طی گزارشی اعلام کرد، در سال گذشته، شاهد افزایش ۷۰ درصدی سرمایه گذاری در فناوری‌های پاک مانند فتوولتائیک خورشیدی (PV)، باتری ها، نیروی باد، الکترولیز‌ها و پمپ‌های حرارتی بوده ایم که در این بین، چین سه چهارم سرمایه گذاری‌های جهانی را به خود اختصاص داده است.

چین بیش از ۸۰ درصد ظرفیت تولید ماژول‌های خورشیدی PV و تولید باتری را در اختیار دارد و بزرگترین صادرکننده باتری‌های برقی در جهان است که حدود ۷۰ درصد از کل صادرات را در سال ۲۰۲۳ تشکیل داده. 

این غول آسیایی در حال حاضر نزدیک به ۹۰ درصد از ظرفیت جهانی مواد فعال «کاتد» و بیش از ۹۷ درصد ظرفیت برای مواد فعال «آند» را در اختیار دارد. کاتد و آند اجزای اصلی باتری برای تولید باتری‌های لیتیوم یونی با کیفیت بالا هستند که در ساخت خودرو‌های الکتریکی یا سیستم‌های ذخیره انرژی به کار می‌روند.

در حالی که اتحادیه اروپا و آمریکا هر کدام پنج درصد از تولید باتری را تشکیل می‌دهند، آژانس بین المللی انرژی انتظار دارد ظرفیت انباشته شده توسط این سه منطقه از جمله چین تا سال ۲۰۳۰ بالای ۹۰ درصد باقی بماند.

کارگر ارزان و یارانه‌های دولتی، چین را در خط مقدم مسابقه فناوری پاک نگه می‌دارد.

سازمان بین المللی انرژی سطح کارخانه از بیش از ۷۵۰ تاسیسات را ارزیابی و اعلام کرد: تاسیسات تولید باتری، انرژی بادی و خورشیدی PV معمولا در آمریکا و اروپا ۷۰ تا ۱۳۰ درصد گران‌تر از چین است. هزینه‌های تولید ماژول PV خورشیدی در چین حدود ۳۵ تا ۶۵ درصد کمتر از اروپا یا آمریکاست. 

«اورسولا ون درلاین» «Ursula von der Leyen» رئیس کمیسیون اروپا، به رییس جمهور چین، «شی جین پینگ» «Xi Jinping» گفته است روابط اتحادیه اروپا و چین «به دلیل مازاد ظرفیت ناشی از کمک‌های دولتی، دسترسی نابرابر به بازار و وابستگی بیش از حد به چالش کشیده شده است»؛ موضوعاتی که قرار است توسط رهبران اتحادیه اروپا و شی طی یک گردهمایی رسمی در پاریس پایتخت فرانسه مورد بحث قرار دهند.

«فاتح بیرول» «Fatih Birol» مدیر اجرایی سازمان بین المللی انرژی، گفت: هنوز سرمایه گذاری بیشتری برای برخی فناوری‌ها مورد نیاز است و تولید انرژی پاک «می تواند به طور گسترده تری در سراسر جهان رسوخ کند». 

«دریس آکه» «Dries Acke» معاون مدیر عامل شرکت «سولار پاور یوروپ» مستقر در بروکسل، تمرکز تولید PV خورشیدی در یک منطقه خاص را «خطر قابل توجه» ذکر می‌کند و می‌گوید: عرضه بیش از حد کنونی پنل‌های خورشیدی «ثبات بازار» را تهدید می‌کند.

مقامات اتحادیه اروپا تلاش می‌کنند با ارائه راه حل‌های قانونی و یارانه ای، ظرفیت‌های تولیدی خود را به گونه‌ای تقویت کنند که مانع از سلطه چین بر بازار جهانی فناوری‌های پاک شوند.

«کریستف گرودلر» «Christophe Grudler» نماینده فرانسوی پارلمان اروپا پیشنهاد کرده است سازوکار تعدیل مرز کربن به محصولات نهایی تعمیم داده و به طور کلی «رویکردی کمتر ساده لوحانه ای» برای تسلط اقتصادی چین اتخاذ شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تسلط چین بر فناوری‌های پاک/ اروپا و آمریکا از انحصار بازار نگرانند
  • تسلط چین بر بازار فناوری‌های پاک/ نگرانی‌های اروپا و آمریکا از انحصار بازار
  • ۳۰ درصد نانوایی های استان سمنان باید دوگانه سوز شوند
  • «آوای ابرها» راهی ایتالیا می‌شود 
  • افزایش چشمگیر مصرف انرژی‌های تجدیدپذیر در جهان
  • زندگی سالم طول عمر را پنج سال افزایش می‌دهد
  • افزایش طول عمر با سبک زندگی سالم
  • عدم وجود نهاد مستقل تصمیم‌گیر، حلقه مفقوده هوشمندسازی انرژی
  • آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان/ زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد
  • وضعیت تجارت سیمان در ایران و جهان